Εκδηλώσεις

Ιστολόγιο Εκδηλώσεων που διοργάνωσε ή συμμετείχε το σχολείο μας

Ο Προπονητής Ακαδημιών Handball του Ολυμπιακού Αναστάσιος Τσακνής ήρθε στις 3 Απριλίου 2019 στο σχολείο μας και μας δίδαξε Handball.Υπέροχος άνθρωπος...καλός προπονητής....Σ'ευχαριστούμε πολύ Τάσο και σε περιμένουμε ξανά!!!!! 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών γονέων και μαθητών μας, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 11/2/19 το σχέδιο δράσης για την προστασία του κλίματος και την εξοικονόμηση ενέργειας, που εκπόνησαν οι μαθητές της Στ' τάξης, με την καθοδήγηση της Εκπαιδευτικού του Τμήματος Ένταξης, Πάργου Γεωργίας και του Διευθυντή, Μαγκανάρη Νικόλαου.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν οι:

Κοντογιάννης Κωνσταντίνος: ακαδημαϊκός υπεύθυνος του έργου

Δημόπουλου Μαρία: υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α' Αθήνας

Χρυσόγελης Νίκος: πρόεδρος του φορέα "Άνεμος ανανέωσης"

Πήλιουρας Παναγιώτης: υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Γ' Αθήνας

Η παρουσίαση περιλάμβανε προβολή βίντεο, μουσικοκινητικό δρώμενο με θέμα την κλιματική αλλαγή, από την ενεργειακή ομάδα του σχολείου, χαιρετισμούς από το διευθυντή και τους προσκεκλημένους ενώ την εισήγηση την πραγματοποίησε η Σοφία Κουφοπούλου, Χημικός Μηχανικός, διδάκτωρ του Ε.Μ.Π.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την παρουσίαση των δράσεων του σχολείου από τους ενεργειακούς επιθεωρητές: Ηλία Μαθιουδάκη, Αναστασία Τζημούλια, Παύλο Λαζούρκα, οι οποίοι με αναλυτικό και γλαφυρό τρόπο περιέγραψαν τις δράσεις από τον Οκτώβριο, μέχρι και τώρα. Ολόκληρο το πρόγραμμα βρίσκεται στον διαδικτυακό χώρο: https://energeiako-apotypoma-22oy-dimotikoy-scholeioy-athinas.webnode.gr

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με διαδραστικό παιχνίδι, μέσω εφαρμογής στα κινητά των παρευρισκόμενων. Προσφέρθηκαν 3 λάμπες LED μετά από κλήρωση στους μαθητές που αποτελούν την ενεργειακή ομάδα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με κέρασμα που προσέφεραν ο Σύλλογος Γονέων και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας!!!!